Onze collectie wordt met de grootste zorg  en liefde samengesteld en vervaardigd. Wij zijn er zeker van dat jullie onze producten met net zoveel zorg en liefde zullen behandelen.

Leer en suède zijn natuurproducten en hebben daardoor specifieke kenmerken. Het voelt koel aan, heeft een ademende werking, een luxe uitstraling, het verandert door het dragen en wordt soepeler en voegt zich naar uw lichaam.

Om langer en meer plezier van uw aankoop te hebben, is onderhoud erg belangrijk. Wij willen u graag de volgende tips meegeven:

-Voordat u het artikel gaat dragen, moet deze bijna altijd geïmpregneerd worden met een hiervoor bestemde spray.

-Washed leather is gewassen leer met resultaat een zachte ‘touch’. Impregneren is wel nodig maar met gepaste afstand, zo’n 40 cm. Eventuele ontstane vlekken horen bij het dragen en de eigenschappen van het materiaal.

-Cow brushed heeft als eigenschap slijtageplekken te vertonen tijdens het dragen, de zogenaamde ‘old look’. Herstel van deze kwaliteit is niet mogelijk.

-Bij nappa leder (glad leer) is er niet zoveel onderhoud nodig als bij suède, omdat dit niet zo besmettelijk is. Wel moet de jas ook vooraf geïmpregneerd worden met een spray. Af en toe de jas inwrijven met was of kleurloze schoenpoets.

-Suède kleding kan in het begin afgeven. De losse deeltjes verdwijnen na verloop van tijd. Zij zijn ook te verwijderen met een suèdeborstel of met plakband waarvan de lijm niet loslaat. De losse deeltjes blijven aan het plakband kleven.
Let op: altijd voorzichtig borstelen!

 

 

×
×

Winkelmand