Retailers, bloggers en vloggers…

Graag laten wij u kennis maken met Sally Blue.

Sally Blue

Het Nederlandse modemerk Sally Blue ontwerpt elegante en tijdloze suede- en leren dameskleding. De collectie is vrouwelijk, stijlvol en geschikt voor iedere gelegenheid. De handgemaakte collectie wordt met zorg samengesteld en gemaakt van de beste kwaliteit leer en suède in een Indiaas atelier, waar het welzijn van de kleermakers voorop staat. De kledingstukken zijn door hun tijdloze elegantie en perfecte pasvorm elke dag te dragen en opnieuw te combineren.

Handgemaakte collectie

Elk kledingstuk wordt met veel liefde en zorg vervaardigd waar het uitgangspunt de verschillende vrouwelijke lichaamsvormen zijn. Het duurzame van leer en

suede wordt gecombineerd met een uitstekende pasvorm in elegante en tijdloze kledingstukken. De mooiste stukken leer en suède worden eerst bij elkaar gezocht. De kleermakers die al een paar jaar voor ons werken, zetten in hun atelier alle stukken leer en suede in elkaar met niet-geautomatiseerde naaimachines. Elk model is uniek en handgemaakt.

De handgemaakte collectie bevat onder andere jurken, jassen, rokken en blouses.

Voordelen voor jou als retailer:

  • De collectie van Sally Blue is niet gebonden aan seizoenen en is door de tijdloze elegantie jarenlang te dragen. Door het gebruik van natuurlijke materiaal behouden de modellen ook hun charme.
  • Het hele jaar door te bestellen, zodat er snel ingespeeld kan worden op trends.
  • Geen minimale afname.
  • Veel bekende Nederlandse vrouwen hebben de kleding van Sally Blue al ontdekt en dragen het regelmatig op TV. Voor meer details en welke vrouwen onze modellen al heel graag dragen, zie onze facebook pagina en/of Instagram account.
  • Sterke collectie, geen uitverkoop zodat winstmarge wordt behaald.
  • Exclusiviteit is mogelijk, in overleg kan er een exclusief model of kleur gemaakt worden speciaal voor u. We hanteren hiervoor wel een minimale afname.

Over Sally Blue

Het Nederlandse modemerk Sally Blue is ontstaan in eerste instantie uit pure nieuwsgierigheid naar de wereld. We hebben een enorme drang om te reizen, te ontdekken, mensen te ontmoeten, door alles om ons heen geïnspireerd te worden. Voor ons betekent het reizen dat wij open blijven staan voor inspiratie. Uit één van deze prachtige reizen naar India ontstond een unieke samenwerking met ons Indiase atelier. De kleermaker maakte de prachtigste kleding voor ons keer op keer. Zo is de samenwerking ontstaan en het merk Sally Blue. Graag delen we onze mooie collectie, die door de tijdloze elegantie en perfecte pasvorm elke dag gedragen en opnieuw gecombineerd kan worden.

 

 

×
×

Winkelmand