0

Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt bij Sally Blue na ontvangst 14 dagen bedenktijd om te bepalen of een besteld artikel aan je wensen voldoet. Besluit je een artikel te retourneren, dan zijn daar kosten aan verbonden. De voorwaarde en procedure van retourneren zal hier worden toegelicht:

Retourvoorwaarden

Goederen kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze ongedragen en in originele staat zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen niet worden verwijderd. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg je ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt. Dit bespaart jou en ons, in het geval van een klacht tijd en moeite.

Custom made artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Retourprocedure

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@sally-blue.nl en vermeld daarin je naam, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens zullen wij je uitleg geven over de vervolgprocedure. Wij dienen de retour binnen 14 werkdagen ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer.